Burlane de scurgere din tabla zincata

burlane de scurgere

Burlane de scurgere – Atunci cand cumparati burlane si jgheaburi de scurgere trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte. Sistemul de scurgere al unui acoperi este foarte important. Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

Este format de obicei din burlane de scurgere care colecteaza apa ce provine de pe acoperis, si din burlane care vor evacua apa in curte, aceste sisteme fiind esentiale pentru prevenirea situatiei in care apa se infiltreaza in cladire.

 

Burlane de scurgere – de ce aveti nevoie de burlane?

 

In Romania absolut toate casele au nevoie de burlane de scurgere pentru a evvacua si capta apa cat mai departe de structura de rezistenta a casei si de fundatie.

Sunt si tari care au un climati diferit si in care sistemele cu burlane de scurgere nu sunt la fel de importante. In afara de rolul functional sistemul de scurgere are in cele mai multe cazuri si un rol estetic. Sunt diferite caracteristici pe care le au aceste sisteme care dau aspectul unei locuinte.

 

Burlane de scurgere – cum aleg cel mai bun sistem?

 

In momentul in care va trebui sa alegeti un sistem pluvial pentur casa va recomandam sa nu va grabiti. Analizati si decideti tinand cont de caracteristicile tehnice ale sistemului dar si de caracteristicile aestetice.

Va puteti ghida utilizand criterii cum sunt tipul de material, dimensiunile, rezistenta sistemului in timp, culoae, stilul sau pretul pe care le are un sistem cu burlane de scurgere.

 

Burlane de scurgere – dimensiuni

 

Dimensiunea burlanelor si a jgheaburilor va trebui sa fie aleasa tinand cont de suprafata pe care o are acoperisul si volumul de apa care va trebui sa fie evacuat si colectat. Daca suprafata este mai mica de 50 mp puteti alege burlane de scurgere cu diametrul de 75 mm.

Atunci cand suprafata este cuprinsa intre 50 si 100 mp puteti opta pentur burlane de scurgere cu diametrul de 90 mm si in cazul in care suprafetele depasesc 100 mp va trebui sa utilizati burlane de scurgere de 100 mm in diametru.

 

Burlane de scurgere – tipuri de sisteme pluviale

 

Exista mai multe tipuri de sisteme pluviale care pot sa fie gasite pe piata, confectionate din diverse materiale cum ar fi cuprul, zincul, tabla galvanizata, tabla zincata, plasitcul, aluminiul, lemnul si alte materiale.

Va recomandam sa alegeti doar burlane de scurgere din cupru sau zinc pentru ca au avantajul unei intretineri foarte usoare. Modele de pe piata sunt in general rectangulare sau semirotunde.

 

Burlane de scurgere – ce stil sa aleg

 

Cel mai important detaliu in acest sens este culoarea. Zincul si cuprul au aspect metalic. Daca materialele se potrivesc cassei sunt cea mai buna alegere ca durabilitate si rezistenta deci puteti opta pentru ele.

 

Burlane de scurgere – informatii utile

 

Puteti gasi cele mai bune burlane si sisteme pluviale utilizand in cautari expresiile burlane de scurgere pret, burlane scurgere apa preturi, burlane scurgere preturi si burlan scurgere pret atunci cand pretul este unul dintre cei mai importanti factori chiar daca nu va recomandam aceasta abordare, sau jgheaburi si burlane de scurgere, burlane scurgere apa si  burlan scurgere tabla pentru a gasi cele mai bune produse.

Secovent este o firma ce activeaza pe piata si . Toate produsele noastre sunt realizate in fabrica proprie din materiale de calitate. Va oferim  instalatii de climatizaresisteme de ventilatiecosuri din otel galvanizatgrile de ventilatie (grile aerisire)tubulaturi circulareALPSPIROdin aluminiutubulaturi din tabla zincatatubulatura rectangularaizolatii pentru tevi, instalatii de climatizaretubulaturi pentru transportor pneumatictubulatura pentru desfumare. De asemenea avem mai multe tipuri de hote: hote insulahote piramidalehote de perete si hote tip snack sau pentru fast food. Secovent personalizeaza si fabrica in functie de dorinta clientului si cerintele lucrarii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *