Grila de ventilatie

grila de ventilatie

Grila de ventilatie – Se stie ca instalatiile de apa functioneaza doar cand este cerere si nu sunt lasate in permanenta deschise, deci, de ce ar fi diferit in ceea ce priveste ventilatia?  Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

De ce in sezonul rece sa incalzim cantitati uriase de aer degeaba, cand putem folosi o grila de ventilatie care sa ne ajute sa ventilam corect interioarele economisind sume considerabile pentru energie.

 

Grila de ventilatie – principiul ventilatiei controlate

 

Indiferent de faptul ca aveti nevoie de grile de ventilatie din aluminiu pentru casa sau grile de ventilatie industriale principiul este similar si il vom explica. Totul tine de debitul de aer proaspat care este asigurat doar cand este nevoie si acolo unde chiar este nevoie de el, in cantitatea necesara pentru ocupantii spatiului.

Daca se aplica un management smart al debitului de aer veti economisi energie de fiecare data cand nevoia de ventilatie este mica, si in practica se traduce in jumatate din timpul in care un sistem de ventilatie ar fi functionat in mod normal.

 

Grila de ventilatie – o solutie perfecta pentru optimizarea consumului de energie

 

Sistemele care utilizeaza o grila de ventilatie sau mai multe optimizeaza automat consumul de energie in cazul incalzirii si asigura de asemenea, obtinerea calitatii pentru aerul interior.

Toate sistemele de ventilatie sunt proiectate mai nou pe baza ideii de ventilatie controlata care in afara de faptul ca este cel mai eficient mod de ventilatie pentru confort, are mai multe beneficii care deriva din functionalitatea sa.

 

Grila de ventilatie – un sistem care asigura confortul sporit

 

Prioritizand debitele de aer spre camerele care au nevoie de ventilatie toate sistemele higroregalbile ajuta decisiv la imbunatatirea aerului existent in interior.

Atunci cand una din camerele principale este ocupata valoarea umiditiatii din aer creste. Grilele higroreglabile care asigura aportul de aer proaspat se vor deschide mai mult si vor crea conditii de foarte bune prin care aerul viciat sa fie improspatat.

 

Grila de ventilatie – protectie contra umiditatii

 

O valoare mare a umiditatii relative care este generata de respiratie si de activitatea care are loc in baie si bucatarie poate duce la condens si mucegai.

Atunci cand valoarea umiditatii este mare grila de ventilatie va evacua acest aer si va favoriza eliminaarea rapida a umiditatii evitand in acelasi timp aparitia condensului.

 

Grila de ventilatie – economie la energie

 

Ventilatia este de foarte multe ori considerata a fi responsabila pentru foarte multe dintre pierderile termice din casa. In timp ce lucrul acesta este valabil in cazul celor mai multe sisteme de ventilatie traditionale, sistemele care folosesc grila de ventilatie asigura o foarte buna economie de energie conservand caldura in locuintele mai putin ocupate reducand in mod automat debitul de aer.

 

Grila de ventilatie – informatii suplimentare

 

Puteti gasi cele mai bune sisteme de ventilatie cautand pe internet grila de ventilatie pret, grile de ventilatie, grila ventilatie aluminiu, grila ventilatie aluminiu pret, grile de ventilatie din aluminiu sau grila ventilatie exterior, grile ventilatie exterior, grile ventilatie hota si, respectiv, grila ventilatie metalica si grila ventilatie metal.

Secovent este o firma ce activeaza pe piata si . Toate produsele noastre sunt realizate in fabrica proprie din materiale de calitate. Va oferim  instalatii de climatizaresisteme de ventilatiecosuri din otel galvanizatgrile de ventilatie (grile aerisire)tubulaturi circulareALPSPIROdin aluminiutubulaturi din tabla zincatatubulatura rectangularaizolatii pentru tevi, instalatii de climatizaretubulaturi pentru transportor pneumatictubulatura pentru desfumare. De asemenea avem mai multe tipuri de hote: hote insulahote piramidalehote de perete si hote tip snack sau pentru fast food. Secovent personalizeaza si fabrica in functie de dorinta clientului si cerintele lucrarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *