Grile gravitationale – Cum le utilizam

grile gravitationale

Grile gravitationale – Grilele de exterior se pot realiza special pentru sisteme de ventilatie complexe si proiecte importante si trebuie doar sa gasiti un producator bun de  grile gravitationale. 

Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

 

Grile gravitationale – utilizari

 

Grilele de exterior au mai multe tipuri de utilizari. La exteriorul unei cladiri de cele mai multe ori se utilizeaza grila gravitationala 110, grila gravitationala 150 si grila gravitationala 120 acestea fiind cele mai populare produse, dar asta nu inseamna ca nu se poate monta si o grila gravitationala rotunda care sa se potriveasca perfect cu designul.

 

Grile gravitationale  – tipuri de grile

 

O grila gravitationala din aluminiu se utilizeaza in general in locuintele personale si asigura aerisirea bailor si bucatariilor. In plus, pentru mai multa eficienta se poate utiliza chiar o grila gravitationala cu ventilator care va forta aerul sa iasa rapid din incaperea in care este montata grila.

Printre beneficii putem mentiona faptul ca au rolul de protectie contra insectelor, pasarilor si animalelor mici si nu lasa paraful sa intre tinand in acelasi timp departe si ploaia, dar si gazele din atmosfera.

 

Grile gravitationale – preturi

 

Daca va bazati cautarile pe expresia grila gravitationala pret aceste dispozitive se pot gasi chiar la preturi promotionale si in general, preturile difera tinand cont de specificatiile si detaliile fiecarei grile in parte.

Exista si modele de grila gravitationala pentru hota care vor trage aerul afara din incepere prin mijloace controlate.

 

Grila aerisire gravitationala – parti componente

 

Exista grile gravitationale cu lame fixe inclinate care se vor monta pe suprafata cladirilor iar lamele inclinate nu vor permite trecerea picaturilor de ploaie.

Prezinta si o plasa interioara care protejeaza de patrunderea insectelor in incapere. Aceste grile au rolul de a proteja in acelasi timp si contra rozatoarelor, pasarilor su frunzelor.

 

Grile aerisire gravitationale – de ce sunt utile grilele de aerisire?

 

Cand discutam despre grile gravitationale ne referim la acele dispozitive de ventilare ce se monteaza de obicei pe fatade si care sunt utilizate doar pentru evacuarea sistemelor de ventilatie. Ele nu lasa aerul sa intre in birou sau in locuinta si actioneaza pe post de clapeta.

 

Grile gravitationale – rolul decorativ al grilelor de evacuare

 

O grila gravitationala circulara poate imbunatati aspectul exterior al unei cladiri avand si rol de element decorativ. Cele mai multe astfel de modele de grila de exterior gravitationala au lamele mobile pentru a permite mai bine filtrarea aerului.

La grila gravitationala pentru hota dar si la celelalte modele de  grile de ventilatie gravitationala inchiderea se realizeaza asa cum spune si denumirea lor, gravitational si ventilatorul se opreste. O grila de ventilatie gravitationala este utilizata cu scopul de a proteja spatiile care au ramas in urma amplasarii ventilatorului sau a altor echipamente similare.

 

Cum se monteaza grilele gravitationale?

 

Grilele se vor fixa pe suruburi care sunt in general vizibile. Montajul se face cu ajutorul unei rame de tipul RMA.

Grilele simple pot fi montate la exterior numai in acele zone in care ploaia nu le afecteaza si nici alte intemperii. La fel ca si la alte grile pentru exterior, ele au dimensiunile diferite tinand cont de nevoile pe care fiecare client le are.

Inainte de a va decide asupra unui model de grile gravitationala pentru exterior incercati pe cat posibil sa va documentati cat mai bine pentru a evita sa achizitionati produse pe care nu le veti utiliza niciodata pentru ca nu corespund nevoilor dumneavoastra.

Secovent este o firma ce activeaza pe piata si . Toate produsele noastre sunt realizate in fabrica proprie din materiale de calitate. Va oferim  instalatii de climatizaresisteme de ventilatiecosuri din otel galvanizatgrile de ventilatie (grile aerisire)tubulaturi circulareALPSPIROdin aluminiutubulaturi din tabla zincatatubulatura rectangularaizolatii pentru tevi, instalatii de climatizaretubulaturi pentru transportor pneumatictubulatura pentru desfumare. De asemenea avem mai multe tipuri de hote: hote insulahote piramidalehote de perete si hote tip snack sau pentru fast food. Secovent personalizeaza si fabrica in functie de dorinta clientului si cerintele lucrarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *