Hota clasica de inox

hota clasica de inox

Hota clasica de inox – O hota clasica de inox este un aparat care nu poate lipsi din bucatarie si se utilizeaza pentru a evacua aburii produsi de gatit dar si pentru a limita eficient depunerile de diverse substante si grasimi pe toate suprafetele din incapere. Elementul acesta a cunoscut o serie de imbunatatiri in timp in materie de sistem de prindere, functionalitate, stil si personalizare. Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

 

Hota clasica de inox – modele de hote

 

Sunt mai multe modele de hota de bucatarie clasica de unde puteti alege si decizia de cumparare se va face tinand cont de o serie de parametrii foarte importanti cum ar fi tipul de locuinta, volumul pe care il are bucataria si modul sau de amenajare, obiceiurile culinare si alte detalii similare.

 

Hota clasica de inox – pretul nu este un criteriu

 

Va recomandam sa nu alegeti o hota avand ca singur criteriu ideea de hota clasica cu pret redus, pentru ca sunt mai multe amanunte de care trebuie sa tineti cont in alegerea hotei perfecte.

 

Hota clasica de inox – functiile unei hote de bucatarie

 

Exista hote clasice de bucatarie cu diverse functii si puteti opta de fiecare data pentru ceea ce va doriti. Per ansamblu functiile principale ale unei hote sunt evacuarea aburilor din timpul gatitului, limitarea depunerilor de grasime pe mobila, pereti si tavan si limitarea raspandirii mirosului.

De asemenea o hota contribuie la purificarea aerului existent in locuinta si indeplineste uneori rol decorativ. Exista si modele de hote care au iluminat integrat si care reprezinta o sursa de iluminare in plus.

 

Hota clasica de inox – modurile de absorbtie ale unei hote

 

Pentru absorbtie aveti mai multe variante. Exista pe piata si hota clasica cu filtru de carbon care va ajuta in mod eficient la filtrarea aerului mai bine decat o hota fara filtru. Filtrele de carbon se pot intalni inclusiv la hota clasice de inox si nu aveti nevoie de o hota profesionala sau ultra moderna pentru a beneficia de aceasta facilitate.

 

Hota clasica de inox – evacuarea aerului

 

Hota cu evacuare va elimina vaporii din incapere utilizand un burlan care va da spre exteriorul casei si va strapunge acoperisul sau fatada. Acesta este cel mai performant sistem care asigura debitul optim de aer circulat.

Picaturile de substante grase aflate in suspensie se vor absorbi cu ajutorul unui filtru cu impletituri foarte fine pe care il puteti spala la masina de spalat vase sau manual atunci cand ajunge la saturatie. Un astfel de sistem de evacuare este perfect pentru locuintele individuale.

 

Hota clasica de inox – detalii importante

 

La acest sistem de evacuare este bine sa retineti ca, desi este cel mai bun si cel mai eficient, implica unele operatiuni suplimentare care ii sperie pe cei mai multi utilizatori. Montarea burlanelor de extractie au nevoie de lucrari foarte invazive cum ar fi trapungerea tamplariei sau a materialelor pentru acoperirea fatadei. Modelul acesta nu se adapteaza in apartamente care nu au o cale specifica de evacuare la exterior.

O gura pentru evacuare aflata la baza hotei va optimiza cu siguranta modul de functionare al aparatului. Daca nu se poate asigura aceasta amplasare atunci burlanul se poate deplasa si se poate conecta cu ajutorul unui cordon care va duce spre partea de sus a locuintei trecand printr-un tavan fals sau pe deasupra dulapurilor.

Secovent este o firma ce activeaza pe piata si . Toate produsele noastre sunt realizate in fabrica proprie din materiale de calitate. Va oferim  instalatii de climatizaresisteme de ventilatiecosuri din otel galvanizatgrile de ventilatie (grile aerisire)tubulaturi circulareALPSPIROdin aluminiutubulaturi din tabla zincatatubulatura rectangularaizolatii pentru tevi, instalatii de climatizaretubulaturi pentru transportor pneumatictubulatura pentru desfumare. De asemenea avem mai multe tipuri de hote: hote insulahote piramidalehote de perete si hote tip snack sau pentru fast food. Secovent personalizeaza si fabrica in functie de dorinta clientului si cerintele lucrarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *