Hota de inox

hota de inox

Hota de inox – Indiferent ca va ocupati de renovari in bucatarie sau ca vreti sa construiti o noua bucatarie, zona in care se va instala plita sau aragazul este cea care va spune ce hota de bucatarie sa alegeti.

Noi va recomandam sa va orientati spre o hota de inox deoarece aceste produse sunt cele mai eficiente si au o serie de avantaje considerabile.

Va mai oferim  instalatii de climatizaresisteme de ventilatiehote profesionale de ventilatiecosuri de fum din inox si din otel galvanizatgrile de ventilatie (grile aerisire)tubulaturi circulareALPSPIROdin aluminiutubulaturi din tabla zincatatubulatura rectangularaizolatii pentru tevi, instalatii de climatizaretubulaturi pentru transportor pneumatictubulatura pentru desfumare. De asemenea avem mai multe tipuri de hote: hote insulahote piramidalehote de perete si hote tip snack sau pentru fast food.

 

Hota de inox profesionala – de ce sa alegeti o hota de inox?

 

Hota din inox poate fi gasita pe piata intr-o multitudine de modele si variante constructive astfel incat sa se potriveasca perfect cu interiorul in care va fi montata. In plus, o hota din inox are si cea mai mare durabilitate comparativ cu toate celelalte produse similare.

De asemenea, un alt avantaj considerabil pe care il poate avea o hota din inox este faptul ca are un aspect modern, si fiind produsa de foarte multe companii, designul poate varia astfel incat hota sa se imbine perfect cu decorul din bucatarie.

 

Hota de inox restaurant – de ce avem nevoie de o hota inox industriala?

 

In restaurante si in locatiile fast food bucataria este locul de actiune deci fumul si aburii incarcati de particule de grasime vor fi raspanditi peste tot in cel mai scurt timp in lipsa unei hote foarte bune. In acest sens este recomandat sa alegeti o hota din inox cu doua motoare cat mai puternica astfel incat clientii sa nu fie tentati sa fuga din restaurant din cauza mirosurlui insuportabil.

Pentru a gasi cele mai bune hote pentru restaurante puteti cauta si hota inox fast food, hota inox gratar, hota inox profesionala pret sau hota inox profesional si in functie de dimensiuni hota bucatarie inox 50 cm, hote bucatarie inox 60 cm  si hote bucatarie inox 50 cm sau hota inox cu 2 motoare, acestea fiind cele mai bune modele de hote pentru restaurante.

 

Hota de inox traditionala – hota montata sub dulapuri

 

Se mai numeste si hota traditionala si este perfecta pentu bucatariile unde aragazul sau plita sunt amplasate sub dulapuri. In cazul hotelor traditionale modelul acesta este potrtivit pentur sistemele de ventilare interne pentru ca hota va fi atasata direct pe surpafata dulapuluil..

 

Hota de inox – modele retractabile sau telescopice

 

Sunt potrivite in cazul in care aveti o bucatarie mica si aceasta nu va permite sa va instalati hote mai mari, hotele telescopice integrandu-se foarte usor in mobila si avand o estetica foarte delicata.

Aceste modele de hote au dimensiuni mici in momentul in care sunt stranse si se pot mari in timpul functionarii atunci cand le trageti spre exterior.

 

Hota de inox bucatarie – hota de perete

 

Este cunoscuta sub mai multe denumiri tinand cont de aspectul sau si de model si va ofera un stil cochet si modern in bucatarie. Tipul acesta de hota pentru bucatarie este ideal in special pentru cazul in care aragazul sau plinta nu are nimic deasupra si care au spatiu suficient deasupra pentru ca hota sa fie montata acolo. Va recomandam ca in acest sens sa alegeti o hota de inox cu filtru metalic.

Cele mai bune hote care au amplasare pe perete au sisteme de ventilare in exterior si implicit au nevoie de un sistem de evacuare a aerului prin pereti insa sunt si modele care au sisteme de filtare interne doar ca nu prezinta acceasi eficienta ca si cele cu evacuare.

 

Hota aragaz inox – modul de evacuare al aerului

 

Evacuarea aerului din  exteriori este un sistem eficient de evacuare pe care il puteti alege pentur hota pe care o aveti. Daca vreti un nivel mare de eficienta a hotei atunci va recomandam sa alegeti doar sistemele de evacuare a aerului in exterior. Evacuarea se va face aara, nu in pereti, in tavan, in garaj sau in diverse alte parti ale casei.

Instalarea hotelor cu evacuare exterioara implica un effort ceva mai mare dar dupa ce veti instala hota veti descoperi ca ati facut o alegere perfecta. Tineti cont de indicatiile producatorului in ceea ce priveste detaliile legate de lungimea si grosimea cosului pentru evacuare.

 

Hota aragaz inox – reciclarea si filtrarea in interior

 

Sistemele cu reciclare in interior se monteaza mult mai usor deoarece nu implica instalarea sistemelor de evacuare dar nu prezinta aceeasi eficienta ca si cele care au evacuarea in exterior, dupa cum am mentionat si mai sus.

Hotele fara evacuare au un principiu simplu de functionare, pentru ca aerul absorbit este filtrat si reciclat apoi este eliminat inapoi in bucatarie dupa ce in mare parte a fost curatat de mirosurile detanjante.

 

 

Hote aragaz inox – la ce intaltime se pune hota?

 

Indiferent ca aveti o hota de inox sau din orice alt material pentru ca hota sa fie eficienta este important sa tineti cont la ce inaltime fata de plita o puneti.

Nu ar trebui sa fie amplasata foarte jos, dar nici foarte sus. Daca hota este pusa prea jos poate fi deteriorata de caldura degajata de aragaz iar daca este prea sus nu va fi la fel de eficienta.

 

Hota inox bucatarie – cum se alege cea mai buna hota?

 

Dupa ce ati aflat toate informatiile necesare pentru a alege cea mai buna hota de inox si ce inseamna sistemul de evacuare corespunzator sau care sunt specificatiile de instalare si montaj, si aveti deja o imagine asupra modelului pe care va trebui sa il alegeti tot ce trebuie sa facetie este sa incepeti cautarea prin magazine online sau fizice pentru  a gasi modelul potrivit de hota. Daca totusi nu gasiti nimic puteti face hote de inox pe comanda apeland la noi.

 

Hota de inox – informatii suplimentare

 

Daca vreti sa gasiti cele mai bune modele de hote puteti cauta pe internet si urmatoarele expresii: hota centrala inox, hota inox de perete, hota de inox, hota din inox, hota inox filtru metalic, hote inox la comanda, oferte hota inox, hota inox pret, hote inox pret, hota inox suspendata, hota standard inox, hota inox tavan sau hota tabla inox.

Va recomandam ca inainte de a va decide asupra unui anumit model de hota de bucatarie sa analizati foarte bine ofertele existente astfel incat produsul achizitionat sa fie cel mai bun.

Hota de bucatarie, Grila de ventilatieBurlane metalice, Burlane de scurgere din tabla zincataHota fara evacuareSisteme pluviale din tabla zincataHota de bucatarie doua motoareTubulatura flexibila izolata si neizolataMontare hota incorporabilaMontare hota de bucatarie – Cum se face, Hota clasica de inoxHota incorporabila din inoxHota telescopica din inox, Montaj jgheaburi si burlane in mod profesionistSistem de climatizareGrile gravitationale – Cum le utilizamCea mai buna hota de bucatarie – Cum alegem hota!, Cat costa o hota de bucatarie?.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *