Hota telescopica din inox

hota telescopica din inox

Hota telescopica din inox – Daca faceti parte din cei care vor sa isi echipeze in mod corespunzator casa atunci veti acorda o mare atentie bucatariei. Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

Daca adaugati in ecuatie si pasiunea pentru gatit, nu va mai ramane nicio urma de indoiala ca puteti profita la maximum de toate facilitatile oferite de electrocasnicele existente in casa si ar trebui sa alegeti o hota telescopica din inox.

 

Hota telescopica din inox – tipuri de hote

 

Mirosul persistent de mancare si umezeala nu sunt apreciate niciodata motiv pentru care este foarte posibil sa aveti nevoie de o hota telescopica cu evacuare care sa va ajute sa optimizati si spatiu dar si sa beneficiati de avantajele detinerii unei hote.

Intr-un spatiu in care se gateste foarte des este de asemenea posibil sa aveti nevoie de o hota telescopica cu putere mare de absorbtie care sa faca fata cantitatii de aburi existenti in incapere. Aici se incadreaza cel mai bine restaurantele sau cantinele unde se gateste foarte mult. Ar putea fi de asemenea utila si o hota telescopica cu doua motoare.

 

Hota telescopica din inox – cel mai bun tip de hote

 

Cele mai bune modele de hote sunt cele telescopice pentru ca suprafata lor de absorbtie se poate extinde simplu prin culisare. Atunci cand vreti sa stiti cum puteti alege un model foarte performant de hota de bucatarie trebuie sa tineti cont de mai multi indicatori de performanta.

 

Hota telescopica din inox – Ce e hota telescopica?

 

Hota telescopica din inox este considerata cel mai bun si mai modern tip de hota existent pe piata. Principalul sau avantaj este faptul ca se poate extinde in laterale astfel incat sa acopere perfect zona de gatit, iar in momentul in care nu este folosita poate fi stransa marind astfel spatiul util din bucatarie si generand impresia de spatiu mai mare.

 

Hota telescopica din inox – E buna hota telescopica?

 

Raspunsul la aceasta intrebare este evident. Avand in vedere faptul ca specialistii sustin ca acest model de hota este cel mai bun din prezent si tinand cont de toate avantajele oferite, hota telescopica din inox este cea mai buna alegere pe care o recomandam cu caldura tuturor persoanelor care vor sa isi cumpere o hota noua.

In plus, faptul ca mareste spatiul util din incapere si genereaza senzatia de camera mai spatioasa, poate fi un avantaj pentru cei care au bucatarii mici.

 

Hota telescopica dimensiuni

 

Dimensiunea este foarte importanta atunci cand este aleasa o hota incorporabila pentru ca produsul cumparat sa fie compatibil cu spatiul unde se va monta. Nu uitati nici de faptul ca o hota telescopica din inox trebuie sa fine putin mai lata decat plita sau spatiul de gatit pentru a putea face fata vaporilor care se degaja.

Stabiliti o marja de depasire de 10 – 15 cm pe fiecare parte atunci cand puneti hota deasupra aragazului. De asemenea tineti cont si devantajele oferite de hotele telescopice care isi maresc dimensiunile. Puteti analiza directiile in care este posibil exitinderea hotei pentru modelele alese.

 

Hota telescopica din inox – Unde se poate monta o hota telescopica?

 

Puteti monta o hota telescopica in blat deasupra aragazului sau spatiului de gatit. Exista si modele de hota telescopica cu 2 motoare care sunt mai puternice si vor filtra aerul mult mai bine. Ca si idee pozitia generala a unei hote telescopice este deasupra plitei sau a aragazului pentru a fi foarte eficienta.

Puterea pe care o alegeti pentru hota tine foarte mult de frecventa cu care utilizati bucataria pentru a gati. Daca totul se intampla ocazional nu aveti nevoie de modele foarte puternice. O hota telescopica de putere mare se utilizeaza cel mai des in spatii precum bucatariile de restaurante sau cantinele unde nivelul de abur rezultat din gatit este foarte mare.

 

Hota telescopica din inox – Cat costa o hota telescopica?

 

Pretul variaza in functie de toate caracteristicile hotei. Atunci cand vreti sa va cumparati o hota noua puteti cauta “hota telescopica oferta“ si veti gasi produse cu discount sau la promotii salvand astfel o parte din suma alocata.

 

Hota telescopica din inox – ce este capacitatea de filtrare?

 

Capacitatea de filtrare poate modifica pretul considerabil pentru ca este cea mai importanta caracteristica a hotei. Filtrul va trebui sa retina eficient toate particulele, grasimile si vaporii care se degaja ca si rezultat al preparatii alimentelor.

De exemplu daca expresia vizata este hota telescopica 2 motoare pret veti observa ca preturile sunt mai mari decat cele pentru o hota normala clasica.

 

Hota telescopica din inox – principalele tipuri de filtre

 

Sunt doua tipuri speciale de filtre folosite pentru hote si anume cele metalice care sunt lavabile si cele care sunt de unica folosinta si care sunt facute in general din hartie.

Pentru a putea economisi o parte din costurile pentru intretinere se recomanda sa alegeti hote care au filtru lavabil si pe care il puteti igieniza in mod periodic.

 

Hota telescopica din inox – cum se masoara capacitatea

 

In ceea ce priveste capacitatea trebuie sa stiti ca aceasta se masoara in metri cubi de aer pe care hota ii poate filtra intr-o ora. Alegeti modele de hota telescopica din inox care au o capacitate de aproximativ zece ori mai mare fata de volumul de aer care incape in bucatarie si faceti calculele usor tinand cont de dimensiuni. Capacitatea hotei va modifica si ea parametrul pret deoarece o hota cu o capacitate mai mare costa mai mult decat una rudimentara.

 

Hota telescopica din inox – functii importante

 

Functiile pe care le are o hota telescopica din inox sunt aspectele care indica utilitatea sporita pentru hotele telescopice. De exemplu, viteza de evacuare a hotei ar trebui sa fie in general in mai multe trepte. Doar asa veti putea sa economisiti energie si sa adaptati viteza de evacuare pentru fiecare mod de preparare a alimentelor.

In cazul in care aveti nevoie de o varianta foarte performanta atunci puteti cauta un produs care are termostat. Hotele cu termostat pot sa sesizeze schimbarile de temperatura si pot sa determine pornirea ventilatoarelor hotei in momentul in care gatiti. Iluminarea hotei este de asemenea un mare avantaj pe care il puteti lua in calcul in momentul in care cautati hote de bucatarie profesionale.

 

Hota telescopica din inox – investiti in produse de calitate

 

Acestea sunt doar o parte dintre detaliile de care este recomandat sa tineti cont atunci cand va cumparati o hota telescopica din inox. Ce este cel mai important de retinut ar fi faptul ca pretul este cel mai nesemnificativ parametru.

Investitia intr-o hota se va face pe termen lung deci aveti nevoie de cel mai bun produs care sa raspunda nevoilor pe care le aveti cat mai bine. Tocmai de aceea recomandarea noastra este sa optati pentru un model care sa aiba cat mai multe functii.

 

Hota telescopica din inox – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: “hota telescopica cu filtru de carbon“, “hota telescopica cu 2 motoare” sau “hota telescopica cu evacuare“, “hota telescopica dimensiuni” ori “hota telescopica de 50 cm“.

Alte cautari: “hota telescopica functionare“, “hota telescopica incorporabila” sau “hota telescopica inox“, “hota telescopica montaj” ori “hota telescopica pret“, “hota telescopica 80 cm“.

Secovent este o firma ce activeaza pe piata si . Toate produsele noastre sunt realizate in fabrica proprie din materiale de calitate. Va oferim  instalatii de climatizaresisteme de ventilatiecosuri din otel galvanizatgrile de ventilatie (grile aerisire)tubulaturi circulareALPSPIROdin aluminiutubulaturi din tabla zincatatubulatura rectangularaizolatii pentru tevi, instalatii de climatizaretubulaturi pentru transportor pneumatictubulatura pentru desfumare. De asemenea avem mai multe tipuri de hote: hote insulahote piramidalehote de perete si hote tip snack sau pentru fast food. Secovent personalizeaza si fabrica in functie de dorinta clientului si cerintele lucrarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *