Montare hota de bucatarie – Cum se face

montare hota de bucatarie

Montare hota de bucatarie – Majoritatea locuintelor au o hota deasupra aragazului pentru lumina si ventilatie. Daca locuinta voastra nu are una sau daca cea pe care o aveti trebuie sa fie inlocuita cu un model mai nou sau mai performant (de exemplu, pentru ca nu are aerisire exterioara), procesul de montare a hotei de bucatarie nu este foarte complicat. Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

Cu cateva aptitudini in mesterit, activitatea de montaj a hotei de bucatarie este o sarcina pe care o puteti realiza pe cont propriu dar este recomandat sa apelati la profesionisti. Va prezentam primele etape din activitatea de montare a hotei de bucatarie, si mentionam ca procesul in sine este destul de complex.

 

Montare hota de bucatarie – deconectati hota de la reteaua de curent

 

In primul rand trebuie sa opriti curentul deoarece montarea hotei de bucatarie in timp ce curentul este pornit poate cauza accidente grave.

 

Montare hota de bucatarie – scoateti vechea hota

 

Scoateti hota veche. Daca exista o hota deja instalata, incepeti prin a scoate filtrele, apoi capacul care ascunde ventilatorul si motorul. In cele din urma, deconectati firele de alimentare si desurubati hota.

 

Montare hota de bucatarie – gasiti ajutoare

 

In aceasta activitate de montaj a hotei de bucatarie veti avea nevoie de ajutoare.Trebuie sa rugati pe cineva sa tina hota in timp ce o desurubati, astfel incat sa nu cada.

Aceasta este o buna ocazie de a utiliza un adaptor de tensiune pentru a va asigura electricitatea in aceasta zona a casei este oprit inainte de a continua.

 

Montare hota de bucatarie – primii pasi de montare

 

Despachetati noul dispozitiv de fixare. Indepartati ventilatorul, capota, tubulatura si toate celelalte componente de pe ambalaj.

Daca ventilatorul si filtrele sunt atasate, indepartati-le pentru a expune cablajul.  Este posibil sa existe si un panou peste cablajul electric care trebuie eliminat.

 

Montare hota de bucatarie – determinati directia in care se va monta cablajul

 

Indepartati tevile si cablurile. Determinati in ce directie va fi instalat cablajul si in ce directie va iesi conducta, pe baza modului in care a fost instalata hota veche. Noua hota ar trebui sa aiba zone pre-taiate care pot fi lovite cu un ciocan sau o surubelnita pentru a se potrivi cu oricare dintre laturile care trebuie sa fie deschise.

Lucrati cu atentie pentru a nu deteriora metalul hotei in timp ce indepartati acest surplus de material.

 

Montare hota de bucatarie – preturi pentru servicii profesionale

 

Daca aveti nevoie de servicii de montare hota bucatarie la un pret mic ar trebui sa discutati cu o firma specializata pentru a beneficia de cele mai bune oferte.

Simpla cautare utilizand expresia montaj hota bucatarie pret se poate dovedi ineficienta in cazul in care operatiunea de montaj nu se realizeaza de catre un profesionist in domeniu. Pentru montaj hota de bucatarie profesionala veti avea cu siguranta nevoie de cele mai bune servicii de montaj.

 

Montare hota de bucatarie – lucrati in baza unei schite

 

Creati o schita inainte de a solicita ajutorul unei echipe. Urmatorul pas este sa creati conturul pe peretele pe care e va amplasa hota. O modalitate de a face acest lucru este sa ridicati hota pana la locul in care o veti instala si sa dati altcuiva sa creeze o schita prin urmarirea conturului utilizand un creion.

Utilizand aceasta schita va puteti prezenta la o firma profesionista care se ocupa de montaj hote pentru ca ei vor sti exact cum si unde sa monteze acest dispozitiv si o vor face foarte repede cu minimul de deranj.

 

Montare hota de bucatarie – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte cheie: “montare hota bucatarie pret”, “montaj hota bucatarie pret” sau “montaj hota bucatarie”, “montat hota bucatarie” ori “montare hote bucatarie”, “montaj hote bucatarie” si “instalare hota bucatarie”.

Alte cuvinte cheie: “montare hota de bucatarie”, “montaj hota de bucatarie” sau “montarea hotei de bucatarie”, “montaj hote de bucatarie” ori “instalare hota de bucatarie”, “montarea unei hote de bucatarie”, “montare hota in bucatarie”.

Secovent este o firma ce activeaza pe piata si . Toate produsele noastre sunt realizate in fabrica proprie din materiale de calitate. Va oferim  instalatii de climatizaresisteme de ventilatiecosuri din otel galvanizatgrile de ventilatie (grile aerisire)tubulaturi circulareALPSPIROdin aluminiutubulaturi din tabla zincatatubulatura rectangularaizolatii pentru tevi, instalatii de climatizaretubulaturi pentru transportor pneumatictubulatura pentru desfumare. De asemenea avem mai multe tipuri de hote: hote insulahote piramidalehote de perete si hote tip snack sau pentru fast food. Secovent personalizeaza si fabrica in functie de dorinta clientului si cerintele lucrarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *