Montare hota incorporabila

montare hota incorporabila

Montare hota incorporabila – Nu este surprinzator faptul ca majoritatea bucatariilor sunt echipate cu o hota. Ceea ce este remarcabil, totusi, este ca multe dintre aceste hote reusesc in mod eficient sa  elimine aburul, fumul, grasimea si mirosurile. Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

Asta pentru ca ele pur si simplu recircula aerul trecandu-l printr-un filtru si eliminandu-l  inapoi in camera. Pentru ca o hota sa functioneze bine, trebuie sa evacuati aerul din camera afara. Nu uitati ca exista si firme care se ocupa de operatiunea de montare a hotei incorporabile care vor realiza montarea ca la carte!

 

Montare hota incorporabila – cum se monteaza o hota?

 

Exista mai multe metode de montaj a hotei incorporabile si in acest articol vom discuta despre importanta unui montaj corect realizat ca la carte. Va explicam in cele ce urmeaza care sunt pasii pentru instalarea de hota incporabila in momentul in care vreti sa inlocuiti vechea hota.

 

Montare hota incorporabila – cum se demonteaza vechea hota?

 

Operatiunea de montare a hotei incorporabile incepe cu demontarea hotei vechi daca aceasta exista.Scoateti capacul existent in partea inferioara a hotei.

De asemenea, scoateti si conectorul de clapeta de aluminiu / conector care este atasat la interiorul hotei. Desprindeti partea de material dreptunghiular care apartine dulapului in care se fixeaza hota. Uneori este posibil sa puteti glisa aceste parti si ridicate catre partea exterioara.

Scoateti vechea hota din priza si eliminati toate elementele de fixare. Puteti solicita ajutorul unei terte persoane care sa tina de hota in timp ce dumneavoastra lucrati.

Trageti vechea hota din perete dupa ce ati scos suruburile de montare. Asigurati-va ca nu mai aveti curent in acest circuit. Intrerupeti curentul cat timp lucrati pentru a evita accidentele ce pot sa apara.

 

Montare hota incorporabila – cum pregatiti peretele?

 

Faceti un orificiu dreptunghiular cu ajutorul unei bormasini. Tineti un vas umed / uscat sub fierastrau pentru a capta praful care cade. Faceti o gaura suficient de adanca pentru ca holsuruburile sa se potriveasca si sa fixeze perfect hota.

Faceti un orificiu pentru tubulatura cu dimensiunile de 3 ½ x 10 1/4 inch. Acest orificiu ar trebui sa treaca prin tencuiala si sa intre in stratul profund al peretelui. Daca tot sunteti la capitolul gauri puteti verifica si modul de evacuare al hotei si sa faceti si aici ajustarile necesare astfel incat sistemul final sa fie perfect.

 

Montare hota incorporabila – cum conectati hota la reteaua electrica?

 

 

Treceti cablul electric prin orificiul din partea din spate a hotei, apoi strangeti clema cablului. Asigurati-va ca respectivul cablu de alimentare este suficient de lung si ajunge la o sursa de curent disponibila.

Daca nu ajunge puteti apela fie la un prelungitor fie la un cablu mai lung. Noi recomandam cea de a doua varianta pentru ca prelungitorul in mod sigur nu va putea fi incorporat si el in mobila

 

Montare hota incorporabila – ultimii pasi de montare

 

Asigurati noua hota cu patru suruburi puternice in partea superioara a locului de prindere si fixare in perete.Fixati cat mai bine hota in piesa de mobilier in care este incorporata.

Tineti cont de toate canturile si clemele care insotesc mobila pentru ca aceasta sa ramana fixa pe pozitie chiar si atunci cand hota functioneaza la viteze mari.

 

Montare hota incorporabila – precautii

 

Retineti si faptul ca daca activitatea de montaj hote incorporabile nu este facuta corespunzator, acestea se pot strica sau pot genera accidente grave in momentul in care cad de pe suportul lor. Va recomandam sa apelati la profesionisti in montaj hote si sa lasati responsabilitatea aceasta persoanelor care se pricep.

Secovent este o firma ce activeaza pe piata si . Toate produsele noastre sunt realizate in fabrica proprie din materiale de calitate. Va oferim  instalatii de climatizaresisteme de ventilatiecosuri din otel galvanizatgrile de ventilatie (grile aerisire)tubulaturi circulareALPSPIROdin aluminiutubulaturi din tabla zincatatubulatura rectangularaizolatii pentru tevi, instalatii de climatizaretubulaturi pentru transportor pneumatictubulatura pentru desfumare. De asemenea avem mai multe tipuri de hote: hote insulahote piramidalehote de perete si hote tip snack sau pentru fast food. Secovent personalizeaza si fabrica in functie de dorinta clientului si cerintele lucrarii.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *