Instalatii de desfumare – acest tip de lucrare necesita o atentie speciala asupra pozitionarii elementelor ce pot servi ca evacuare a fumului in caz de izbucnire a unui incendiu. Instalatiile pentru desfumare incaperilor sunt proiecte ce trebuie realizate in deplina cunostinta cu privire la campatibilitatea proiectului cu spatiile vizate.

Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

Am fost solicitati sa realizam un proiect pentru Gradinita Jilava, ne-am deplasat la locul respectiv si am analizat cu atentie situatia. Fiind vorba de niste copii, a trebuit sa tinem cont de orice detaliu si circumstanta ce ar putea sa influenteze parametrii lucrarii.

Instalatii de desfumare – Profilul lucrarii

Lucrarea a avut ca scop realizarea unui sistem de tubulaturi  pentru desfumarea spatiilor din gradinita in cazul izbucnirii unui incendiu. Aceasta s-a realizat  prin:

Instalatii de desfumare – Materiale folosite

S-au folosit materiale de cea mai buna calitate si potrivite pentru a sustine un proiect de dificultate medie, dar cu importanta mare, in ceea ce priveste siguranta. Tubulatura de desfumare se realizeaza din tabla cu o grosime de minim 0.8mm, cu o grila de exterior montata la fata peretelui si conform solicitarii proiectantului o grila de interior.

Instalatii de desfumare – materiale folosite:

Lucrarea ne-a solicitat doua zile si a fost realizata cu succes datorita ajutorului pe care l-am primit din partea clientilor nostrii si proiectului ce s-a desfasurat conform cu evaluarea initiala.

Secovent realizeaza instalatii de desfumare de complexitate medie si mare. Suntem o firma cu experienta in realizarea sistemelor de ventilatie si climatizare, de 20 de ani lucram in domeniu si avem toata instruirea necesara realizarii si celor mai dificile sisteme.

Fabricati si montati cu Secovent!