Mentenanta cosuri de fum – Interventie cosuri de fum

Pentru aceasta lucrare am fost solicitati sa realizam lucrari de mentenanta pentru instaltiile de cosuri de fum de la cladirea Business Center din Bucuresti. O astfel de interventie are un nivel de dificultate marit, deoarece necesita o atentie sporita asupra elementelor pe care instalatia le contine si capacitate de a aevalua si prezice eventualele probleme.

Suna acum pentru preturi si oferta la cos de fum din inox precum si preturi si oferta la hote profesionale din inox!!!

Mentenanta cosuri de fum – Evaluarea lucrarii

S-au vizionat instalatii de cosuri de fum montate prea apropiat, toate cele trei cosuri avand o singura palarie de protectie antiploaie si fiind montate la nivelul gurilor de aport pentru aer proaspat. Astfel, noxele evacuate pe aceste cosuri de fum se intorceau in interiorul cladirii prin intermediul acestor grile.

Au fost prelungite tubulaturile cu trei metrii in inaltime, fiind realizate pentru fiecare anumite devieri cu scopul de a putea adapta individual palariile de protectie antivant (deflectoare).

Mentenanta cosuri de fum – Finalizarea lucrarii

De asemenea, pe aceeasi terasa, la o distanta de aproximativ 2 m, era montat un ventilator de tip turela de acoperis racordat la hota de bucatarie ce evacua mirosurile din bucataria cantinei. Aceleasi mirosuri se intorceau in incinta prin intermediul gurilor de aport al aerului proaspat.

S-a remediat prin prelungirea tubulaturii ce facea legatura cu ventilatorul, cu trei metrii inaltlime   si a mai fost realizata si o protectie antivant cu scopul de a directiona fumul in plan vertical. De asemenea, gurile de aport au fost adaptate pentru a se schimba directia de alimentare cu aer proaspat.

Lucrarea s-a finalizat cu succes, realizandu-se mentenanta periodica.